• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Šampiňony plnené mletým mäsom.


    Suroviny:
    350g šampiňóny, 250g mleté mäso, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1čl čierne korenie, 1 pl worchestrová omáčka, 1 hrnček tvrdého strúhaného syra, 1čl soľ, olej

    Postup:
    Šampiňóny ošúpeme a  vyberieme hlúbiky. Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji, pridáme  pretlačený cesnak, na drobno nakrájané hlúbiky a spolu orestujeme. Pridáme mleté mäso, korenie, worchestrovú omáčku, soľ. Podlejeme 1/4 hrnčekom vody a dusíme 20 minút. Rúru si predhrejeme na 180 °C. Šampiňóny naplníme mäsovou zmesou, posypeme strúhaným syrom a vo vymastenom pekáči pečieme 10-15 minút.

     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook