![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLTWcm3_621DlmCLyPhHABHMzy2qh3ZHPr4xZt47VWMPfDnjJuL0cn_QvWREjV4CRJN6WtGawtCWd7bIzxqf3AAWHFidfUsmJWkwz8u5Ru4ENfkZk_Tq3v4_g0CZuVCOkQnhwEDUUbw8s/s1600/recept119.png)
500g kuracie mäso, 3dcl pohár leča, 1pl hladká múka, 1 pl sojová omáčka, 3 vajcia, soľ, korenie, 1 pl kečup, 3 stručiky cesnaku, 1pl horčica plnotučná, 2pl hladká múka, 3pl solamyl,olej
Postup:
Kuracie mäso nakrájame na tenké pásiky, pridáme roztlačený cesnak, sojovú omáčku, vajcia, soľ, korenie, kečup a horčicu. Zamiešame a po lyžiciach pridávame hladkú múku a solamyl. Vznikne nám hustejšie cesto. Tuto zmäs možeme nechať cez noc v chladničky uležať alebo hned smažiť. Na rozpálený olej polievkovou lyžicou tvoríme kôpky ktoré roztlačíme na tenšiu placku, opekáme z oboch strán.