Suroviny:
1 lístkové cesto, 2 x zlatý klas, mlieko,5 pl kryštálového cukru, marhuľový džem
Na ozdobu:
čokoláda na varenie, 2 pl tuku, kokos
Postup:
Lístkové cesto vyvaľkáme natenko prekrojíme na polovicu a prenesieme na plech. Každý plát na plechu husto popicháme vidličkou, upečieme vo vyhriatej rúre cca 25 minút pri 180°C. Medzitým si uvaríme puding zo zlatého klasu podľa návodu. Pláty necháme vychladnúť. Jeden plát natrieme džemom a vrátime ho do vysokého plechu navrstvíme puding, uhladíme a znova potrieme džemom. Zakryjeme druhým plátom. Do hrnca nalámeme čokoládu a pridáme 2 pl tuku necháme roztopiť a dobre spolu premiešame. Polejeme povrch koláča (môžeme posypať kokosom). Dáme do chladničky stuhnúť.