• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Faširky - varíme zo zvyškov.


    Suroviny:
    Mäso z polievky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 4-5 rožkov, 2čl majoránky, 1 vajce, 1 hrnček mlieka , soľ, korenie, 1 čl worchestrovej omáčky, strúhanka, olej

    Postup:
    Mäso z polievky pomelieme, rohlíky nakrájame na menšie kúsky a zalejeme 1 hrnčekom mlieka. Do mletého mäsa pridáme  prelisovaný cesnak, usmaženú cibuľu, soľ, korenie, 2 Pl worchestrovej omáčky, 1 vajce a namočené rohlíky. Všetko spolu premiešame, ak sa nám zdá hmota riedka pridáme strúhanku. Tvarujeme malé guľky alebo valčeky ktoré obaľujeme v strúhanke. Smažíme na rozpálenom oleji.

     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook