Suroviny:
Cesto: 5 vajec, 6 lyžíc práškového cukru, 6 lyžíc polohrubej múky, 1/2 kypriaceho prášku, 2 lyžice horúcej vody, 2 lyžice oleja
Plnka:1 konzerva salka, 250 g masla, 3 lyžice nutelly, 2 lyžice kakaa
Postup:
Uvaríme si salko a necháme úplne vychladnúť. Vajička vymiešame s cukrom. Po vymiešaní pridáme horúcu vodu a olej, premiešame. Pridáme múku s kypriacim práškom. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh a pridáme do zmesi. Zmäknuté maslo pridáme k salku, ktoré sme ochutili kakaom a nutellou a vymiešame do hladka. Plnku necháme stuhnúť v chladničke.Vychladenú piškótu prekrojíme na polovicu. Oba pláty potrieme plnkou a spojíme. Vrch potrieme plnkou a ozdobíme podľa chuti.