• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Jahodové rezy


    Suroviny:


    Piškóta: 6 vajec, 6 lyžíc práškového cukru, 4 lyžice polohrubej múky, 2 lyžice kakaového prášku, troška prášku do pečiva
    Krém: 1 plechovka (410 g) jahodového kompótu, 1 jahodový pudingový prášok, 250 g masla, 4 lyžice práškového cukru
    Poleva: 250 g čokolády



    Postup:
    Žĺtky s cukrom vymiešame do peny a vmiešame muku s kakaom a práškom do pečiva, striedavo so snehom z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme pri 180°C asi 30 minút.
    Zlejeme šťavu z kompótu, rozmiešame v nej pudingový prášok a uvaríme hustý puding. Maslo s cukrom vyšľaháme a po častiach zašľaháme vychladnutý puding a roztlačené jahody. Krém natrieme rovnomerne na vychladnutý piškót. Polejeme čokoládovou polevou.

     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook