• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Tvarohovo-jahodový koláč


    Suroviny:
    Cesto:  1 hrnček špaldovej múky, 1/2 hrnčeka ovsenej múky, 1/2 hrnčeka nasekaných orechov, 2 PL hnedého cukru, 3 PL oleja, 50 ml studenej múky, 1 žĺtok.
    Plnka:  250g tvarohu, 2 PL hnedého cukru, 1 vajce, 1 bielok.
    Povrch:  Jahody, 1 tortová želatína.

    Postup:
    Suroviny na cesto si zmiešame a dáme do okrúhlej formy na pečenie.Vo vyhriatej rúre predpečieme pri 170°C asi 10 - 15 minút. Zmiešame si prísady na tvarohovú plnku do peny. Po upečení korpusu natrieme plnku a dáme dopiecť pri  170°C asi 25 minút. Na vychladnutý koláč naukladáme rozpolené jahody a zalejeme želatínou pripravenou podľa návodu. Necháme stuhnúť. 

     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook