• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Tekvicový prívarok.


    Suroviny:
    1 tekvica, 2 cibuľa, 1 smotana na šľahanie, 1hrnček mlieka, 2pl hladkej múky, soľ, korenie, 1čl kryštálového cukru, 1pl ocot, olej

    Postup:
    Ošúpanú a vydlabanú tekvicu nastrúhame na hrubšom strúhadle. Cibuľu  nakrájame  a speníme na oleji. Pridáme tekvicu, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. V mlieku rozhabarkujeme hladkú múku a vlejeme do tekvice. Ochutíme soľou, korením, 1čl cukru a zamiešame kyslú smotanu. Varíme cca 10 minút a prilejeme 1pl octu. Podávame s opečeným párkom alebo s vajíčkom.


     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook