• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Šťavnatý granadír.


    Suroviny:
    500g zemiakov, 1 cibuľa, 2 pl pretlaku, 2 pl sladkej červenej papriky, soľ, olej, 3 hrnčeky vody. domáce fliačky alebo (1 balík cestovín -fliačky)

    Postup:
    Surové zemiaky ošúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Môžeme si pomôcť strúhadlom na uhorky. Cibuľku si nakrájame na jemno a na oleji orestujeme, pridáme 2 pl mletej červenej papriky a chvíľku pražíme, primiešame 2pl pretlaku a zalejeme vodou. Vsypeme surové zemiaky osolíme a prikrité na miernom ohni varíme do mäkka. Ku koncu varenia častejšie miešame. Niektoré zemiaky sa počas varenia polámu ale tak to má byť. Cestoviny uvaríme podla návodu a vmiešame do uvarených zemiakov.



     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook