• želáme Vám dobrú chuť

    Reklama

    Rizoto s bravčovým mäsom a hráškom.


    Suroviny:
    1 kg  guľatozrnná ryža, 500g bravčové mäso, 2 pl paradajkový pretlak, 1 liter vývar, hrášok, 1 cibuľa, soľ, korenie, olej

    Postup:
    Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme na menšie kúsky nakrájané mäso a opekáme pokým sa mäso nezatiahne, pridáme pretlak a podlejeme cca1/2 l vývaru, stiahneme plameň a dusíme do mäkka. Ked je mäso mäkké pridáme ryžu a hrášok (ak máme čerstvý, pokiaľ použijeme z konzervy stačí ho pridať po dovarení ryže) soľ, korenie a podlejeme zvyšným vývarom. Dusíme pokým neje ryža mäkká (cca 20minút). Podávame so zeleninovým šalátom.

     

    Experience

    Meet The Author

    Náš Facebook