Suroviny:
200g brokolice, 200g šampiónov, 150g kukurice, 150g póru, 150 g eidamského syra, 100g kalerábu, 150g ananásového kompótu, 5 zelených olív, 1 malá cibuľa, 1 čl šťavy z ananásu, 1 čl citrónovej šťavy, 1 čl olivového oleja, 1 čl oleja na osmaženie cibule.
Dresing:
1 malý biely jogurt, 1pl strúhaného chrenu, 1čl práškového cukru, oregano.
Postup:
Na oleji podusíme pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiony, kaleráb na kocky a pór na kolieska, osolíme a dusíme do mäkka. Zatiaľ uvaríme sladkú kukuricu a brokolicu na ružičky sparíme nad horúcou vodou. Vychladnutú zeleninu zmiešame, pridáme ananás a syr pokrájaný na kocky a olivy nakrájané na tenké plátky. Dobre premiešame, pokvapkáme citrónovou a ananásovou šťavou, olivovým olejom a necháme odležať. Pripravíme si dresing zmiešame jogurt, chren, cukor a oregano. Pri podávaní každú porciu polejeme dresingom.